Heldagskryssning till Marstrand – Guidad båttur i Göteborgs skärgård med stopp på Källö-Knippla, fikabuffé och middagsbuffé
Dagstur med båt

Heldagskryssning till Marstrand – Guidad båttur i Göteborgs skärgård med stopp på Källö-Knippla, fikabuffé och middagsbuffé

Guidad båttur i Göteborgs skärgård

Njut av en härlig kryssning genom Göteborgs skärgård med siktet inställt på västkustens pärla Marstrand. Från Lilla Bommen i Göteborg avgår M/S Göteborg byggd 1915. Under turen berättar guiden ombord om både historia och nutid kring de platser som passeras. Njut av de vackra vyerna och natursköna öar med karga klippor och gröna skogar. Båten lägger till vid den pittoreska ön Källö-Knippla, där det ges en halvtimmes guidad promenad.

Heldagskryssning med middagsbuffé & fikabuffé

På resan mot Marstrand ingår en trevlig fikabuffé med mjuka och hårda kakor, goda bakverk samt kaffe/te. På färden tillbaka mot Göteborg dukas en härlig västkustbuffé, med havets läckerheter och passande tillbehör fram i M/S Göteborgs trevliga matsal med en atmosfär från sekelskiftet. Restaurangen ombord är KRAV-certifierad och räkorna på buffén är miljömärkta.

OBS! På grund av rådande pandemi serverar vi tills vidare alla rätter på tallrik direkt till ditt bord.

Båttransport till/från Marstrand

För den som vill transportera sig till eller från Marstrand på ett trevligt sätt går det bra att boka enkelbiljett alternativt tur och returbiljett till/från Marstrand. För resa till Marstrand ingår guidning och stop med guidning på skärgårdsön Källö-Knippla. Ombord på båten finns enklare fika, smörgåsar, snacks och dryck att köpa.

Dagsschema

Avgång Lilla Bommen – Kl. 14.30
Stopp på Källö Knippla – Kl. 16.00–16.30
Stopp på Marstrand – Kl. 18.00–19.00
Avgång Marstrand – Kl. 19.00
Ankomst Lilla Bommen – Kl. 21.30

Till dig som är prenumerant erbjuds 15% rabatt på priset fram till den 15 augusti. Du kan välja mellan en enkelbiljett eller en hel dagstur. Läs mer på Strömmabåtarnas sida. Länk och rabattkod som ska anges vid köpet finns nedan när du är inloggad.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 59 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.