Se föreläsningen ”Från en kille till en annan” där Atilla Yoldas pratar om sina upplevelser av machokulturen och dess konsekvenser.
15 september i Göteborg

Se föreläsningen ”Från en kille till en annan” där Atilla Yoldas pratar om sina upplevelser av machokulturen och dess konsekvenser.

Som prenumerant får du 20% rabatt på föreläsningen ”Från en kille till en annan”!

Från en kille till en annan baseras på Atilla Yoldas nysläppta bok ”Mansboken – från en kille till en annan”. Föreläsningen är formad runt frågor som rör bland annat sex, relationer, våld, psykisk ohälsa, kvinnosyn och homofobi. Ta del av personliga upplevelser av machokultur från en ung man som själv vuxit upp i och med dessa destruktiva normer, där han talar om hur det hämmar killar och skadar deras omgivning.

Atilla tar med dig på en upplevelse som seglar mellan personliga erfarenheter, fakta och övningar. Där den gemensamma nämnaren är machokultur – dess uppbyggnad och negativa konsekvenser. Han bjuder på en underhållande kväll som samtidigt grundar för ifrågasättandet av de destruktiva normer som finns runtom oss.

Om Atilla: 

Atilla Yoldas är en prisad och uppmärksammad journalist, aktivist och bloggare på sina hjärtefrågor som antirasism, jämställdhet och att motverka destruktiva machonormer. Han driver ofta och gärna debatter i sina sociala medier samt skriver insiktsfulla och träffsäkra krönikor för Expressen.

Han är född i Norrköping men bor och verkar i Stockholm har varit verksam som journalist i sju år. Atilla Yoldas imponerande engagemang har lett till nomineringar och utmärkelser som ”Årets nätängel” 2018, ”En av framtidens unga makthavare” 2017 och vann ”Årets Nätängel” 2019.

Varmt välkommen till Stenhammarsalen i Göteborgs Konserthus den 15 september!

Läs mer och boka din plats här!

Din rabattkod om 20% ser du nedan när du är inloggad.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 59 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.